Logo Delta-V Projects

Onze toonzaal

Ontdek onze indrukwekkende toonzaal, ruim overspannend meer dan 1000 m². Een uitgestrekte ruimte vol inspiratie, waarin hoogwaardige kantoorinrichtingen tot leven komen. Ervaar de mogelijkheden van ons assortiment in een omgeving die design en functionaliteit samenbrengt. Bezoek onze toonzaal en laat je meenemen op een reis door innovatieve werkruimtes die de visie van Delta-V Projects tot in elk detail weerspiegelen.

Onthaal

Transformeer de ontvangst van uw bedrijf tot een gastvrije en indrukwekkende ruimte met de deskundige onthaaldiensten van Delta-V Projects. Onze toewijding aan functioneel en esthetisch ontwerp zorgt ervoor dat uw ontvangstgebied niet alleen een eerste indruk maakt, maar ook een blijvende herinnering achterlaat. Wij streven ernaar om de identiteit van uw bedrijf te weerspiegelen in elk element, van meubilair tot verlichting, en creëren zo een warme en professionele welkomstomgeving.

Kantoor

Bij Delta-V Projects begrijpen we dat een doordachte kantoorinrichting van cruciaal belang is voor de productiviteit en tevredenheid van uw medewerkers. Onze op maat gemaakte oplossingen omvatten ergonomisch meubilair, ruimtelijke planning en technologische integratie, wat resulteert in een werkomgeving die niet alleen efficiënt is, maar ook een inspirerende plek voor samenwerking en innovatie.

Vergaderen

Faciliteer effectieve zakelijke bijeenkomsten met de expertise van Delta-V Projects in vergaderzaalinrichting. Onze ontwerpen bevorderen niet alleen functionaliteit maar ook een professionele uitstraling, waarbij we rekening houden met technologische behoeften en flexibiliteit. Of het nu gaat om formele bestuursvergaderingen of informele brainstormsessies, onze vergaderzalen zijn ontworpen om aan al uw zakelijke eisen te voldoen.

Lunch

Delta-V Projects gaat verder dan kantoorruimtes en biedt innovatieve oplossingen voor lunchruimtes die een gevoel van gemeenschap en welzijn bevorderen. Onze lunchroomontwerpen creëren een gezellige omgeving waar werknemers kunnen ontspannen en verbinden. Met aandacht voor comfortabele meubels, aangename verlichting en praktische indelingen, maken we van uw lunchruimte een gewaardeerd onderdeel van de werkcultuur.

Akoestiek

In de dynamische kantooromgevingen van vandaag begrijpen we bij Delta-V Projects het belang van goede akoestiek. Onze oplossingen voor geluidsbeheersing variëren van stijlvolle wandpanelen tot innovatieve meubels, waardoor een gebalanceerde geluidsbeleving ontstaat. Door rekening te houden met de specifieke behoeften van uw ruimte, streven we ernaar een productieve en aangename werkomgeving te creëren waarin geluid niet als een belemmering wordt ervaren.

Webshop

Ontdek het gemak van winkelen in onze uitgebreide webshop, waar we hoogwaardige kantoorinrichtingsproducten aanbieden die naadloos aansluiten bij de behoeften van moderne bedrijven. Onze webshop, met zorg samengesteld, biedt een breed scala aan stijlvolle en functionele meubels, accessoires en innovatieve oplossingen voor kantooromgevingen. Blader door ons assortiment en vind de perfecte items om de efficiëntie en esthetiek van uw werkomgeving te verbeteren.

Geen behoefte aan advies, maar snel meubels nodig?

Circulair inrichten

Neem contact op met ons